Жіночі сукні та светри 25 Union
Останнім часом вирішила переглянути свій гардероб і додати більше базових речей українського виробництва. Мене цікавлять сукні та трикотажні моделі, які можна комбінувати між собою і носити щодня. Коли почала шукати варіанти, зрозуміла, що не так просто знайти ресурс із повним асортиментом. Часто доводиться витрачати час на пошук інформації про бренд та його колекції. Для мене важливо бачити окремі категорії з платтями і светрами, щоб можна було порівняти різні фасони. Також звертаю увагу на склад тканини і наявність відгуків. Якщо хтось уже знайомий із певною маркою, підкажіть, де краще переглянути їхній каталог.
10 Views

Свого часу я уважно переглядала асортимент бренду 25 Union, бо хотіла знайти трикотажну модель для щоденного носіння. На їхньому сайті є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє швидко зорієнтуватися. Мені сподобалося, що в кожній позиції зазначено склад матеріалів, зокрема бавовна і віскоза. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед покупкою я переглянула розділ із відгуками покупців, щоб зрозуміти їхні враження. Навігація досить проста, тому легко переходити між категоріями і порівнювати різні варіанти. У підсумку я змогла знайти модель, яка підійшла для мого гардероба.